doordraaidagen

2 juli zal het startsein zijn van een lang weekend vol acties, feesten, workshops, films, lezingen, en, jaja, verzet. Voor die dagen hebben we een compleet programma opgesteld, inclusief eten en overnachtingen in een van de vele kraakpanden die zich zullen openstellen.

Zaterdag 2 juli begint het om 13.00 met workshops.
Banners schilderen, arrestantengroep, artikel 138a zal vertellen over de juridische stand van zaken rond eht kraakverbod. Na de workshops zijn er voku’s, waarna er een groot eindfeest in Schijnheilig komt, wat tevens als benefiet dient voor de kosten die in het actieweekend worden gemaakt.

Zondag is er een aantal standjes van verschillende groepen in de Schijnheilig, zoals de Dolle Molli’s en de Anarchistische Groep Amsterdam. Natuurlijk ook workshops op deze dag, die wat praktischer van aard zullen zijn. Verder zullen er films worden vertoond, is er eten en in de avond antuurlijk de demonstratie! Om 17.00 op de Dam.
 

Ook maandag  vinden er workshops en lezingen plaats, is er voku en worden voorbereidingen getroffen voor verzet op de ontruimingsdag. Dinsdag 5 juli, de dag van de ontruimingsgolf, zal je op verschillende plaatsen in de stad bij verzet kunnen aansluiten, wat tot in de avond duurt. Dus: regel vrij, meld je alvast ziek, en maak je plannen om je bij ons aan te sluiten! Want het is nu harder nodig dan ooit!!!!

We hebben al heel wat aanmeldingen – als je slaapplekken nodig hebt mail ons dan kunnen we kijken of er plek is: doordraaidagen@riseup.net

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s